Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Motala

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Motala

Motala, ofta kallad Östergötlands sjöstad, ligger vackert vid Vätterns östra strand. Staden är känd för sina natursköna omgivningar och attraktiva turistmål såsom Göta kanal, som mynnar ut i Vättern vid Motala. Som en aktiv stad bjuder Motala in till utomhusaktiviteter och sport, och det finns också ett rikt kulturliv att ta del av. Här kan du leva ett lugnt småstadsliv samtidigt som du har tillgång till många moderna bekvämligheter – som till exempel att få din matkasse levererad direkt till hemmet.

Matkasse direkt till din dörr i Motala

Vi på matkassarna.se är experter på att hjälpa dig att hitta rätt matkasse som passar just dina behov. Oavsett om du bor i centrala Motala eller i de vackra omgivande områdena, kan du enkelt få matkassen levererad hem till din dörr. På vår hemsida finns en komplett lista som ger dig en överblick av matkasseleverantörer som servar Motalaområdet. Här kan du jämföra deras betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella aktuella rabattkoder, samt se vilka typer av matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer ni är i hushållet som kommer att äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar att matkassen ska täcka.
  • Utgå från er budget och vad ni är bekväma med att spendera.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andras erfarenheter.
  • Betrakta antalet nya recept varje vecka som ingår, för att garantera variation i er kost.

Att äta bra och mångsidig mat är enkelt när du beställer en matkasse. Det sparar dig tid både i butik och i köket, och ger dig mer utrymme att njuta av allt det fina Motala har att erbjuda. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för din vardag. Gå in på vår hemsida och hitta din perfekta matkasse i Motala redan idag!