Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Motala

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Motala

Motala, ofta kallad Östergötlands sjöstad, ligger vackert vid Vätterns östra strand. Staden är känd för sina natursköna omgivningar och attraktiva turistmål såsom Göta kanal, som mynnar ut i Vättern vid Motala. Som en aktiv stad bjuder Motala in till utomhusaktiviteter och sport, och det finns också ett rikt kulturliv att ta del av. Här kan du leva ett lugnt småstadsliv samtidigt som du har tillgång till många moderna bekvämligheter – som till exempel att få din matkasse levererad direkt till hemmet.

Matkasse direkt till din dörr i Motala

Vi på matkassarna.se är experter på att hjälpa dig att hitta rätt matkasse som passar just dina behov. Oavsett om du bor i centrala Motala eller i de vackra omgivande områdena, kan du enkelt få matkassen levererad hem till din dörr. På vår hemsida finns en komplett lista som ger dig en överblick av matkasseleverantörer som servar Motalaområdet. Här kan du jämföra deras betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella aktuella rabattkoder, samt se vilka typer av matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer ni är i hushållet som kommer att äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar att matkassen ska täcka.
  • Utgå från er budget och vad ni är bekväma med att spendera.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andras erfarenheter.
  • Betrakta antalet nya recept varje vecka som ingår, för att garantera variation i er kost.

Att äta bra och mångsidig mat är enkelt när du beställer en matkasse. Det sparar dig tid både i butik och i köket, och ger dig mer utrymme att njuta av allt det fina Motala har att erbjuda. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för din vardag. Gå in på vår hemsida och hitta din perfekta matkasse i Motala redan idag!