Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Mullsjö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Mullsjö

Mullsjö är en charmig småstad belägen i det natursköna Västra Götaland. Staden erbjuder en lugn atmosfär och är omgiven av vackra landskap och gröna skogar som är perfekta för utflykter och vandring. I Mullsjö kan invånarna njuta av både natur och ett lugnt vardagsliv. Nu blir vardagen ännu enklare för Mullsjöborna med möjligheten att få hemleverans av matkassar. För alla som bor här och önskar bekvämligheten av att få maten direkt till dörren, erbjuder vår hemsida, matkassarna.se, en enkel lösning för att hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar i området.

Upptäck matkassar i Mullsjö

På matkassarna.se kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och som levereras direkt hem till dig i Mullsjö. Vi hjälper till genom att sammanställa en överskådlig lista där du kan jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du letar efter något speciellt, som vegetariskt, lågkalori eller familjevänligt.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på storleken på din familj: Se till att välja en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Antal middagar: Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Läs omdömen: Kolla upp företagets betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Variation av recept: En bra variation i recepten håller matlagningen intressant och kul.

När du har funderat över dessa punkter är du redo att göra ett informerat val och hitta en matkasse som förenklar din matlagning och passar perfekt för din livsstil. Besök matkassarna.se för att påbörja din sökning och ta det första steget mot enklare och godare middagar!