Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Munka-Ljungby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Munka-Ljungby

Munka-Ljungby är en charmig tätort i Ängelholms kommun, belägen i det natursköna landskapet i nordvästra Skåne. Med närhet till både vacker natur och stadens puls, erbjuder Munka-Ljungby det bästa av två världar. För de som bor här och vill förenkla sin vardag, är hemleverans av matkassar ett utmärkt alternativ. Det innebär att du kan få färdigplanerade och hälsofrämjande måltider direkt till din dörr, perfekt för den som värderar både tid och kvalitet. Oavsett om du är en stor familj, en person eller något däremellan, finns det alternativ som passar just dina behov.

Matkassar i Munka-Ljungby

Här på matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar som finns tillgängliga för Munka-Ljungbys invånare. På vår sida kan du enkelt hitta matkassealternativ som passar just dig. Vi presenterar tydligt viktig information såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar du kan välja mellan.

Tips inför din beställning

  • Tänk på hur många ni är som ska äta från matkassen.
  • Fundera på hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
  • Stäm av den budget du har tillgänglig för matinköp.
  • Undersök företagets kundomdömen, till exempel via Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla in antalet recept som ingår i varje matkasse och hur dessa passar dina matvanor.

Innan du bestämmer dig, kan det också vara bra att fundera på om du föredrar ekologiska alternativ, matkassar anpassade för speciella dieter som vegetarisk eller vegan, eller om du är ute efter extra snabba och enkla middagslösningar. Välkommen att upptäcka och jämföra matkasseutbudet för Munka-Ljungby hos oss på matkassarna.se och gör din vardag lite enklare!