Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Munka-Ljungby

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Munka-Ljungby

Munka-Ljungby är en charmig tätort i Ängelholms kommun, belägen i det natursköna landskapet i nordvästra Skåne. Med närhet till både vacker natur och stadens puls, erbjuder Munka-Ljungby det bästa av två världar. För de som bor här och vill förenkla sin vardag, är hemleverans av matkassar ett utmärkt alternativ. Det innebär att du kan få färdigplanerade och hälsofrämjande måltider direkt till din dörr, perfekt för den som värderar både tid och kvalitet. Oavsett om du är en stor familj, en person eller något däremellan, finns det alternativ som passar just dina behov.

Matkassar i Munka-Ljungby

Här på matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar som finns tillgängliga för Munka-Ljungbys invånare. På vår sida kan du enkelt hitta matkassealternativ som passar just dig. Vi presenterar tydligt viktig information såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar du kan välja mellan.

Tips inför din beställning

  • Tänk på hur många ni är som ska äta från matkassen.
  • Fundera på hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
  • Stäm av den budget du har tillgänglig för matinköp.
  • Undersök företagets kundomdömen, till exempel via Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla in antalet recept som ingår i varje matkasse och hur dessa passar dina matvanor.

Innan du bestämmer dig, kan det också vara bra att fundera på om du föredrar ekologiska alternativ, matkassar anpassade för speciella dieter som vegetarisk eller vegan, eller om du är ute efter extra snabba och enkla middagslösningar. Välkommen att upptäcka och jämföra matkasseutbudet för Munka-Ljungby hos oss på matkassarna.se och gör din vardag lite enklare!