Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Munka-Ljungby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Munka-Ljungby

Munka-Ljungby är en charmig tätort i Ängelholms kommun, belägen i det natursköna landskapet i nordvästra Skåne. Med närhet till både vacker natur och stadens puls, erbjuder Munka-Ljungby det bästa av två världar. För de som bor här och vill förenkla sin vardag, är hemleverans av matkassar ett utmärkt alternativ. Det innebär att du kan få färdigplanerade och hälsofrämjande måltider direkt till din dörr, perfekt för den som värderar både tid och kvalitet. Oavsett om du är en stor familj, en person eller något däremellan, finns det alternativ som passar just dina behov.

Matkassar i Munka-Ljungby

Här på matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar som finns tillgängliga för Munka-Ljungbys invånare. På vår sida kan du enkelt hitta matkassealternativ som passar just dig. Vi presenterar tydligt viktig information såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar du kan välja mellan.

Tips inför din beställning

  • Tänk på hur många ni är som ska äta från matkassen.
  • Fundera på hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
  • Stäm av den budget du har tillgänglig för matinköp.
  • Undersök företagets kundomdömen, till exempel via Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla in antalet recept som ingår i varje matkasse och hur dessa passar dina matvanor.

Innan du bestämmer dig, kan det också vara bra att fundera på om du föredrar ekologiska alternativ, matkassar anpassade för speciella dieter som vegetarisk eller vegan, eller om du är ute efter extra snabba och enkla middagslösningar. Välkommen att upptäcka och jämföra matkasseutbudet för Munka-Ljungby hos oss på matkassarna.se och gör din vardag lite enklare!