Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Munsö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Munsö

Munsö är en lugn och naturskön plats belägen i Ekerö kommun i Mälaren, inte långt från Stockholms pulserande stadsliv. På Munsö kan man njuta av det lugna ö-livet och ta del av den vackra naturen och dess rika historia, inklusive vikingagravar och runstenar. För de som bor här erbjuds en perfekt balans mellan stillheten i den svenska skärgårdsnatur och närheten till stadens bekvämligheter. Och nu är det enklare än någonsin för Munsös invånare att njuta av både naturen och god mat genom att beställa en matkasse med hemleverans.

Matkasseleverantörer i Munsö

På vår hemsida matkassarna.se, kan du enkelt hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem i Munsö. Vi hjälper dig att se vilka alternativ som finns, så att du kan välja just den matkasse som passar bäst för din situation. När du ser på vår lista kommer du att kunna jämföra olika viktiga saker som betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Vi listar också aktuella rabattkoder och ger en överblick över pris per portion och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Ta del av våra tips innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar för antalet personer i hushållet.
  • Antal middagar: Hur många middagar per vecka vill ni ha mat för?
  • Budget: Bestäm en budget så att matkassen passar er ekonomi.
  • Företagsbetyg: Se vad andra kunder har sagt på Trustpilot om leverantören.
  • Recept och matpreferenser: Tänk på att välja en kasse som matchar era matpreferenser och önskat antal recept.

När du har en klar bild av vad du letar efter, använd matkassarna.se för att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj i Munsö. Goda måltider, levererade direkt till din dörr, är bara några klick bort!