Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Munsö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Munsö

Munsö är en lugn och naturskön plats belägen i Ekerö kommun i Mälaren, inte långt från Stockholms pulserande stadsliv. På Munsö kan man njuta av det lugna ö-livet och ta del av den vackra naturen och dess rika historia, inklusive vikingagravar och runstenar. För de som bor här erbjuds en perfekt balans mellan stillheten i den svenska skärgårdsnatur och närheten till stadens bekvämligheter. Och nu är det enklare än någonsin för Munsös invånare att njuta av både naturen och god mat genom att beställa en matkasse med hemleverans.

Matkasseleverantörer i Munsö

På vår hemsida matkassarna.se, kan du enkelt hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem i Munsö. Vi hjälper dig att se vilka alternativ som finns, så att du kan välja just den matkasse som passar bäst för din situation. När du ser på vår lista kommer du att kunna jämföra olika viktiga saker som betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Vi listar också aktuella rabattkoder och ger en överblick över pris per portion och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Ta del av våra tips innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar för antalet personer i hushållet.
  • Antal middagar: Hur många middagar per vecka vill ni ha mat för?
  • Budget: Bestäm en budget så att matkassen passar er ekonomi.
  • Företagsbetyg: Se vad andra kunder har sagt på Trustpilot om leverantören.
  • Recept och matpreferenser: Tänk på att välja en kasse som matchar era matpreferenser och önskat antal recept.

När du har en klar bild av vad du letar efter, använd matkassarna.se för att hitta den perfekta matkassen för dig och din familj i Munsö. Goda måltider, levererade direkt till din dörr, är bara några klick bort!