Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Muskö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Muskö

Muskö, en ö belägen i Haninge kommun, är känd för sin vackra skärgård och lugna miljö. Här kan du uppleva det svenska kustlivet med vacker natur och marin atmosfär. Att bo på Muskö innebär också att man kan behöva tänka lite extra på vardagslogistiken, till exempel när det gäller matinköp. För att underlätta matplanering och inköp har möjligheten att beställa hem en matkasse blivit alltmer populär även här. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse med hemleverans som passar just dina behov och som är tillgänglig på Muskö.

hitta din matkasse på muskö

Vi på matkassarna.se är här för att guida dig genom djungeln av matkasseleverantörer. Oavsett om du letar efter hälsosamma alternativ, vill ha snabba och enkla lösningar för middagar eller föredrar ekologisk mat, kan du enkelt jämföra olika leverantörer genom vår webbsida. Du kommer snabbt att se viktiga detaljer sombetyg, utbud, priser, leveransdagar, pris per portionoch tillgängligarabattkoder. Dessutom får du information om de olika typerna av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan välja den som passar ditt hushåll bäst.

tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan vara en stor hjälp i vardagen, men det finns några saker du bör tänka på för att göra det bästa valet:

  • Hur många personer är ni som ska äta av matkassen?
  • Hur många middagar i veckan vill du att din matkasse ska räcka till?
  • Angående budget: Hur mycket vill du spendera?
  • Kolla upp leverantörens betyg på till exempel Trustpilot.
  • Vilken variation och antal recept önskar du?
  • När du har en klar bild av dina preferenser är det enkelt att för jämföra och välja rätt matkasse för ditt hushåll på Muskö. Och kom ihåg, en matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare – med mindre tid i butiker och mer tid för allt som ön har att erbjuda.