Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Muskö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Muskö

Muskö, en ö belägen i Haninge kommun, är känd för sin vackra skärgård och lugna miljö. Här kan du uppleva det svenska kustlivet med vacker natur och marin atmosfär. Att bo på Muskö innebär också att man kan behöva tänka lite extra på vardagslogistiken, till exempel när det gäller matinköp. För att underlätta matplanering och inköp har möjligheten att beställa hem en matkasse blivit alltmer populär även här. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse med hemleverans som passar just dina behov och som är tillgänglig på Muskö.

hitta din matkasse på muskö

Vi på matkassarna.se är här för att guida dig genom djungeln av matkasseleverantörer. Oavsett om du letar efter hälsosamma alternativ, vill ha snabba och enkla lösningar för middagar eller föredrar ekologisk mat, kan du enkelt jämföra olika leverantörer genom vår webbsida. Du kommer snabbt att se viktiga detaljer sombetyg, utbud, priser, leveransdagar, pris per portionoch tillgängligarabattkoder. Dessutom får du information om de olika typerna av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan välja den som passar ditt hushåll bäst.

tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan vara en stor hjälp i vardagen, men det finns några saker du bör tänka på för att göra det bästa valet:

  • Hur många personer är ni som ska äta av matkassen?
  • Hur många middagar i veckan vill du att din matkasse ska räcka till?
  • Angående budget: Hur mycket vill du spendera?
  • Kolla upp leverantörens betyg på till exempel Trustpilot.
  • Vilken variation och antal recept önskar du?
  • När du har en klar bild av dina preferenser är det enkelt att för jämföra och välja rätt matkasse för ditt hushåll på Muskö. Och kom ihåg, en matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare – med mindre tid i butiker och mer tid för allt som ön har att erbjuda.