Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Myggenäs

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Myggenäs

Myggenäs är en charmig ort belägen på den vackra svenska västkusten, nära Tjörnbroarna och det större samhället Stenungsund. Orten är omgiven av ett naturskönt landskap och bjuder på närhet till hav och vacker skärgårdsmiljö. Att leva i Myggenäs ger en känsla av lugn och rekreation, samtidigt som man har tillgång till nödvändiga tjänster och bekvämligheter. För dig som vill förenkla vardagen och äta goda, hälsosamma måltider utan att spendera mycket tid på matplanering och inköp, kan en matkasse med hemleverans vara ett utmärkt val.

Matkassar i Myggenäs

Hos oss på matkassarna.se finns en smidig översikt som hjälper dig att hitta en matkasse med hemleverans i Myggenäs. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden, så du enkelt kan välja en matkasse som passar precis dina behov och önskemål. Upptäck betyg, utbud, priser, och få detaljerad information om leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Fördelar med matkasse hemleverans

 • Sparar tid och förenklar din vardag
 • Möjlighet att testa nya recept och maträtter
 • Flexibelt utbud som passar olika kostpreferenser
 • Minskar matsvinn genom att endast leverera det du behöver
 • Ger dig möjlighet att äta varierat och nyttigt

Tips innan du beställer din matkasse

När du överväger att beställa en matkasse, tänk på följande:

 • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
 • Hur många middagar i veckan: Bestäm hur ofta du vill laga mat hemma.
 • Er budget: Hitta en matkasse som passar din ekonomiska ram.
 • Företagets betyg på Trustpilot: Kontrollera vad andra kunder tycker om tjänsten.
 • Antal recept: Se till att variationen och antalet recept uppfyller dina matlagningsbehov.

Innan du gör ditt val kan du dessutom kontrollera leveranstider för att säkerställa att de passar in i ditt schema. Genom att välja en matkasse från en av våra samarbetspartners får du både inspiration och bekvämlighet levererad direkt till din dörr i Myggenäs.