Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Nacka

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Nacka

Nacka är en naturskön och expansiv kommun öster om Stockholm som erbjuder en perfekt blandning av stadsliv och lugnare skärgårdsmiljö. Med sitt närhet till huvudstaden och vackra omgivningar har Nacka blivit en populär plats att bo på för många svenskar. Här finns många möjligheter för friluftsliv och rekreation, samt ett brett utbud av shopping och kultur. Att få hem en matkasse med färska råvaror till dörren är en tjänst som passar väl in i nackabornas ofta aktiva och medvetna livsstil.

Välkommen till Matkassarna.se

Vi på Matkassarna.se hjälper dig att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig och din familj i Nacka. På vår sida ger vi dig en tydlig översikt över leverantörerna, och du kan snabbt se all viktig information som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, hur mycket en portion kostar, eventuella rabattkoder, och vilka sorters matkassar som erbjuds. Allt för att göra ditt val så enkelt som möjligt.

Tips innan du beställer en matkasse

Det är några saker det kan vara bra att tänka på innan du väljer en matkasse:

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen. Det påverkar storleken du bör beställa.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Ha koll på er budget. Det finns ofta olika prisklasser och matkassar med rabatter.
  • Se över leverantörens betyg på sajter som Trustpilot för att förstå andra kunders erfarenheter.
  • Kolla på antalet recept som ingår och om de matchar din familjs smakpreferenser och matlagningsintresse.

När du har tänkt igenom dessa punkter är du väl förberedd att välja en matkasse som passar just dig. Besök oss på Matkassarna.se för att jämföra de alternativ som finns och ta steget mot enklare och godare vardagsmiddagar!