Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Nacka

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Nacka

Nacka är en naturskön och expansiv kommun öster om Stockholm som erbjuder en perfekt blandning av stadsliv och lugnare skärgårdsmiljö. Med sitt närhet till huvudstaden och vackra omgivningar har Nacka blivit en populär plats att bo på för många svenskar. Här finns många möjligheter för friluftsliv och rekreation, samt ett brett utbud av shopping och kultur. Att få hem en matkasse med färska råvaror till dörren är en tjänst som passar väl in i nackabornas ofta aktiva och medvetna livsstil.

Välkommen till Matkassarna.se

Vi på Matkassarna.se hjälper dig att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig och din familj i Nacka. På vår sida ger vi dig en tydlig översikt över leverantörerna, och du kan snabbt se all viktig information som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, hur mycket en portion kostar, eventuella rabattkoder, och vilka sorters matkassar som erbjuds. Allt för att göra ditt val så enkelt som möjligt.

Tips innan du beställer en matkasse

Det är några saker det kan vara bra att tänka på innan du väljer en matkasse:

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen. Det påverkar storleken du bör beställa.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Ha koll på er budget. Det finns ofta olika prisklasser och matkassar med rabatter.
  • Se över leverantörens betyg på sajter som Trustpilot för att förstå andra kunders erfarenheter.
  • Kolla på antalet recept som ingår och om de matchar din familjs smakpreferenser och matlagningsintresse.

När du har tänkt igenom dessa punkter är du väl förberedd att välja en matkasse som passar just dig. Besök oss på Matkassarna.se för att jämföra de alternativ som finns och ta steget mot enklare och godare vardagsmiddagar!