Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Nacka

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Nacka

Nacka är en naturskön och expansiv kommun öster om Stockholm som erbjuder en perfekt blandning av stadsliv och lugnare skärgårdsmiljö. Med sitt närhet till huvudstaden och vackra omgivningar har Nacka blivit en populär plats att bo på för många svenskar. Här finns många möjligheter för friluftsliv och rekreation, samt ett brett utbud av shopping och kultur. Att få hem en matkasse med färska råvaror till dörren är en tjänst som passar väl in i nackabornas ofta aktiva och medvetna livsstil.

Välkommen till Matkassarna.se

Vi på Matkassarna.se hjälper dig att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig och din familj i Nacka. På vår sida ger vi dig en tydlig översikt över leverantörerna, och du kan snabbt se all viktig information som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, hur mycket en portion kostar, eventuella rabattkoder, och vilka sorters matkassar som erbjuds. Allt för att göra ditt val så enkelt som möjligt.

Tips innan du beställer en matkasse

Det är några saker det kan vara bra att tänka på innan du väljer en matkasse:

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen. Det påverkar storleken du bör beställa.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Ha koll på er budget. Det finns ofta olika prisklasser och matkassar med rabatter.
  • Se över leverantörens betyg på sajter som Trustpilot för att förstå andra kunders erfarenheter.
  • Kolla på antalet recept som ingår och om de matchar din familjs smakpreferenser och matlagningsintresse.

När du har tänkt igenom dessa punkter är du väl förberedd att välja en matkasse som passar just dig. Besök oss på Matkassarna.se för att jämföra de alternativ som finns och ta steget mot enklare och godare vardagsmiddagar!