Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Nämdö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Nämdö

Om du bor i den vackra skärgårdsidyllen Nämdö och vill förenkla din vardag med en matkasse, så har du kommit till rätt plats. Nämdö är beläget i Stockholms skärgård och erbjuder en lugn och naturskön miljö där havet och skärgårdslivet spelar stor roll. Att få matvarorna levererade ända fram till dörren kan vara en stor lättnad, speciellt när butiker kan vara en bit bort och de lugna vägarna inbjuder mer till promenader än stressiga inköpsresor. På matkassarna.se kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans till just Nämdö. Vi ger dig en praktisk överblick över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du få information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan välja en kasse som passar just dina behov och din livsstil.

Tips innan du beställer din matkasse

Här är några saker att tänka på innan du lägger din beställning:

  • Tänk på hur många personer du ska laga mat för. Detta påverkar storleken på matkassen du bör välja.
  • Fundera på hur många middagar i veckan du vill att kassen ska innehålla. Det finns ofta olika alternativ, från bara några middagar till hela veckans behov.
  • Se över er budget. Matkassar finns i olika prisklasser, och det är viktigt att välja en som passar din ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot eller andra omdömessajter. Det ger en bra indikation på kundnöjdhet och kvalitet.
  • Antalet recept och variationen mellan dem kan variera. Se till att du väljer en leverantör som matchar dina matlagningspreferenser och smak.
  • På matkassarna.se strävar vi efter att göra din sökning efter den perfekta matkassen enkel och bekymmersfri. Klicka dig fram bland de olika alternativen och hitta den leverantör som passar just dig och ditt skärgårdsliv på Nämdö.