Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Nämdö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Nämdö

Om du bor i den vackra skärgårdsidyllen Nämdö och vill förenkla din vardag med en matkasse, så har du kommit till rätt plats. Nämdö är beläget i Stockholms skärgård och erbjuder en lugn och naturskön miljö där havet och skärgårdslivet spelar stor roll. Att få matvarorna levererade ända fram till dörren kan vara en stor lättnad, speciellt när butiker kan vara en bit bort och de lugna vägarna inbjuder mer till promenader än stressiga inköpsresor. På matkassarna.se kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans till just Nämdö. Vi ger dig en praktisk överblick över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du få information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan välja en kasse som passar just dina behov och din livsstil.

Tips innan du beställer din matkasse

Här är några saker att tänka på innan du lägger din beställning:

  • Tänk på hur många personer du ska laga mat för. Detta påverkar storleken på matkassen du bör välja.
  • Fundera på hur många middagar i veckan du vill att kassen ska innehålla. Det finns ofta olika alternativ, från bara några middagar till hela veckans behov.
  • Se över er budget. Matkassar finns i olika prisklasser, och det är viktigt att välja en som passar din ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot eller andra omdömessajter. Det ger en bra indikation på kundnöjdhet och kvalitet.
  • Antalet recept och variationen mellan dem kan variera. Se till att du väljer en leverantör som matchar dina matlagningspreferenser och smak.
  • På matkassarna.se strävar vi efter att göra din sökning efter den perfekta matkassen enkel och bekymmersfri. Klicka dig fram bland de olika alternativen och hitta den leverantör som passar just dig och ditt skärgårdsliv på Nämdö.