Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Näsum

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Näsum

Näsum är en charmig liten ort i Bromölla kommun, belägen i det natursköna Skåne. Med närheten till både skog och öppna landskap, erbjuder Näsum ett lugnt boende nära naturen, samtidigt som det är lätt att ta sig till större städer som Kristianstad och Malmö för ett bredare utbud av aktiviteter. För de som lever ett aktivt liv finns här möjligheter till fritidsaktiviteter som vandring och fiske. I det händelserika samhället finns också en stark gemenskap och många evenemang som lokala marknader och traditionella firanden, som skapar en hemtrevlig atmosfär. För invånarna i Näsum kan det vara en bekvämlighet att få maten levererad direkt till dörren, och det är här vår tjänst matkassarna.se kommer in i bilden.

Matkasseleveranser till Näsum

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras hem till dig i Näsum. Vi har samlat leverantörer av matkassar som ser till att du får fräscha ingredienser och spännande recept levererade direkt till din dörr. Det är enkelt att använda vår tjänst: scrolla igenom listan ovan och få en överblick över olika alternativ som inkluderar betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske mer specifika kosthållningar.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på för att göra ditt val så passande som möjligt för dig och din familj. Fundera över hur många personer i hushållet som ska äta ur kassen, samt hur många middagar i veckan du vill att kassen ska innehålla. Tittat på din budget för att hitta ett alternativ som passar inom din önskade prisklass. Det är även viktigt att se på leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter. Slutligen, överväg antalet recept du önskar få med din matkasse – detta varierar och vissa leverantörer offererar större valfrihet än andra.

Så, oavsett om du är en upptagen småbarnsfamilj, ett aktivt par eller ensamstående i Näsum på jakt efter en enklare vardag och goda middagar, besök matkassarna.se och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för ditt liv och dina smaklökar!