Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Näsum

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Näsum

Näsum är en charmig liten ort i Bromölla kommun, belägen i det natursköna Skåne. Med närheten till både skog och öppna landskap, erbjuder Näsum ett lugnt boende nära naturen, samtidigt som det är lätt att ta sig till större städer som Kristianstad och Malmö för ett bredare utbud av aktiviteter. För de som lever ett aktivt liv finns här möjligheter till fritidsaktiviteter som vandring och fiske. I det händelserika samhället finns också en stark gemenskap och många evenemang som lokala marknader och traditionella firanden, som skapar en hemtrevlig atmosfär. För invånarna i Näsum kan det vara en bekvämlighet att få maten levererad direkt till dörren, och det är här vår tjänst matkassarna.se kommer in i bilden.

Matkasseleveranser till Näsum

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras hem till dig i Näsum. Vi har samlat leverantörer av matkassar som ser till att du får fräscha ingredienser och spännande recept levererade direkt till din dörr. Det är enkelt att använda vår tjänst: scrolla igenom listan ovan och få en överblick över olika alternativ som inkluderar betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske mer specifika kosthållningar.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på för att göra ditt val så passande som möjligt för dig och din familj. Fundera över hur många personer i hushållet som ska äta ur kassen, samt hur många middagar i veckan du vill att kassen ska innehålla. Tittat på din budget för att hitta ett alternativ som passar inom din önskade prisklass. Det är även viktigt att se på leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter. Slutligen, överväg antalet recept du önskar få med din matkasse – detta varierar och vissa leverantörer offererar större valfrihet än andra.

Så, oavsett om du är en upptagen småbarnsfamilj, ett aktivt par eller ensamstående i Näsum på jakt efter en enklare vardag och goda middagar, besök matkassarna.se och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för ditt liv och dina smaklökar!