Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Nävlinge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Nävlinge

Nävlinge är en charmig ort i Skåne län känd för sina vackra omgivningar och härliga landsbygd. Området bjuder på en lugn och naturnära miljö som är perfekt för de som vill koppla av från stadens puls. För invånarna här har nu möjligheten att enkelt få vardagen att gå ihop genom att beställa matkassar med hemleverans. Genom vår tjänst matkassarna.se kan du som bor i Nävlinge smidigt hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr. Vi ger dig en tydlig överblick över det du behöver veta för att välja rätt: från betyg och utbud till priser och specialerbjudanden.

Upptäck matkasseleverantörer i Nävlinge

Vi på matkassarna.se gör det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vare sig du är ute efter något speciellt eller bara vill ha god och enkel mat för veckans middagar finns det alternativ för dig. I listan ovan kan du se vilka matkasseleverantörer som erbjuder sina tjänster i Nävlinge. Du hittar viktig information som pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är för vegetariska måltider, familjekassar eller något för en extra lyxig måltid.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta av matkassen.
  • Måltider per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Se över hur mycket du vill spendera på din matkasse.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Recept: Fundera på hur många nya recept du vill prova på en vecka.

Hos oss på matkassarna.se tar vi hand om jämförelsen åt dig så du kan lägga din tid på annat. Använd vår webbplats för att hitta en matkasse med hemleverans som uppfyller dina önskemål och gör ditt liv i Nävlinge både enklare och godare.