Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Nittorp

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Nittorp

Nittorp är en charmig ort i Tranemo kommun i Västra Götalands län. Denna trevliga plats är omgiven av vacker natur och erbjuder sina invånare en lugn och trivsam atmosfär. Med sina närbelägna sjöar och grönskande skogar är Nittorp det perfekta stället för den som uppskattar friluftsliv och avkoppling i en genuin småländsk miljö. Även om Nittorp kanske inte är en stor stad så finns det goda möjligheter för dig som bor här att få matkassar levererade direkt till din dörr. På vår webbplats, matkassarna.se, har vi samlat information om olika leverantörer av matkassar som kan hjälpa dig att förenkla vardagen med färdiga ingredienser och recept som levereras hem till dig.

hitta din matkasse i Nittorp

Genom oss på matkassarna.se kan du snabbt och enkelt jämföra flera olika matkasseleverantörer som levererar till Nittorp. Vi ger dig en överblick över de viktigaste faktorerna så som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se priset per portion och aktuella rabattkoder. För varje leverantör finns information om vilka typer av matkassar de erbjuder – oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för det lilla extra till helgen.

tips innan du beställer

Antal personer: Tänk på hur många ni är som ska äta av matkassen. Det finns olika storlekar beroende på familjens storlek.

Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar ni vill ha ingredienser och recept för. Vanligtvis kan du välja mellan allt från 3 till 7 dagar.

Budget: Se över hur mycket du vill och kan spendera på din matkasse varje vecka. Det finns alternativ för olika ekonomier.

Trustpilot-betyg: Kolla upp vad andra kunder har sagt om företaget och deras matkassar för att få en uppfattning om kvaliteten och servicen.

Antal recept: Se till antalet recept som ingår och om variationen passar er smak och behov.

Med dessa tips och den information vi tillhandahåller på matkassarna.se, hoppas vi att du enkelt hittar en matkasse som passar just dina behov och bidrar till både smidigare matlagning och godare middagar i Nittorp!