Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Nol

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Nol

Nol är en charmig ort i Ale kommun, belägen i Västra Götalands län. Med sitt natursköna läge vid Göta älv och närheten till storstaden Göteborg har Nol blivit en populär plats för både boende och besökare. Orten präglas av en rik historia och en känsla av gemenskap. Trots sin småstadscharm har Nol en god tillgänglighet till moderna tjänster, såsom hemleverans av matkassar. För de som bor i Nol är det bekvämt att kunna få maten levererad direkt till dörren, vilket sparar tid och förenklar vardagen.

Hitta din matkasse i Nol

Här på matkassarna.se arbetar vi för att göra din matlagning enklare och roligare. Vi förstår att vardagen kan vara hektisk och att matinköp ibland kan kännas som en börda. För dig som bor i Nol har vi en lösning. På vår hemsida hittar du en lista över matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till din dörr. Du kan snabbt och lätt jämföra olika leverantörer utifrån betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka typer av matkassar som finns att välja mellan, allt för att passa din livsstil och smak.

Tips innan du beställer

  • Bestäm antalet personer som ska äta av matkassen och se till att den matchar er familjes storlek.
  • Fundera på hur många middagar ni önskar få med i er matkasse varje vecka.
  • Sätt en budget för vad ni vill spendera varje vecka på matkassen, det kan variera beroende på leverantör och utbud.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har sagt om deras tjänster.
  • Se över antalet recept som ingår och hur variationen ser ut vecka för vecka.

Att välja en matkasse är inte bara ett sätt att frigöra mer tid i vardagen, det kan också vara ett steg mot att upptäcka nya smaker och recept. Oavsett vilka preferenser du har gällande maten kan du hitta alternativ såsom vegetariska kassar, familjekassar eller mer exklusiva varianter med specialråvaror. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för just din situation. Lycka till med ditt sökande efter den perfekta matkassen i Nol!