Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Nol

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Nol

Nol är en charmig ort i Ale kommun, belägen i Västra Götalands län. Med sitt natursköna läge vid Göta älv och närheten till storstaden Göteborg har Nol blivit en populär plats för både boende och besökare. Orten präglas av en rik historia och en känsla av gemenskap. Trots sin småstadscharm har Nol en god tillgänglighet till moderna tjänster, såsom hemleverans av matkassar. För de som bor i Nol är det bekvämt att kunna få maten levererad direkt till dörren, vilket sparar tid och förenklar vardagen.

Hitta din matkasse i Nol

Här på matkassarna.se arbetar vi för att göra din matlagning enklare och roligare. Vi förstår att vardagen kan vara hektisk och att matinköp ibland kan kännas som en börda. För dig som bor i Nol har vi en lösning. På vår hemsida hittar du en lista över matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till din dörr. Du kan snabbt och lätt jämföra olika leverantörer utifrån betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka typer av matkassar som finns att välja mellan, allt för att passa din livsstil och smak.

Tips innan du beställer

  • Bestäm antalet personer som ska äta av matkassen och se till att den matchar er familjes storlek.
  • Fundera på hur många middagar ni önskar få med i er matkasse varje vecka.
  • Sätt en budget för vad ni vill spendera varje vecka på matkassen, det kan variera beroende på leverantör och utbud.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder har sagt om deras tjänster.
  • Se över antalet recept som ingår och hur variationen ser ut vecka för vecka.

Att välja en matkasse är inte bara ett sätt att frigöra mer tid i vardagen, det kan också vara ett steg mot att upptäcka nya smaker och recept. Oavsett vilka preferenser du har gällande maten kan du hitta alternativ såsom vegetariska kassar, familjekassar eller mer exklusiva varianter med specialråvaror. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för just din situation. Lycka till med ditt sökande efter den perfekta matkassen i Nol!