Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Norberg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Norberg

Norberg är en charmig liten stad belägen i hjärtat av Bergslagen. Området är känt för sin rika historiska gruvdrift och vackra natur. Stadens närhet till natur och skog gör den perfekt för de som älskar friluftsliv och lugn och ro. Men även i Norberg vill man kunna njuta av god och näringsrik mat utan att behöva lägga ner för mycket tid på att handla och planera måltider. Därför är det praktiskt att veta att flera tjänster för hemleverans av matkassar finns tillgängliga även här. Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Norberg. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och din smak.

Upptäck hemleverans av matkassar i Norberg

Vi på matkassarna.se är glada att kunna hjälpa dig som bor i Norberg att hitta den perfekta matkassen. På vår sida kan du snabbt få en överblick över olika alternativ, deras betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du enkelt ska kunna göra ett välgrundat val som passar just din livsstil.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för vad du är villig att spendera på matkassen.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla igenom antalet recept som ingår och se till att de passar era smakpreferenser.