Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Norberg

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Norberg

Norberg är en charmig liten stad belägen i hjärtat av Bergslagen. Området är känt för sin rika historiska gruvdrift och vackra natur. Stadens närhet till natur och skog gör den perfekt för de som älskar friluftsliv och lugn och ro. Men även i Norberg vill man kunna njuta av god och näringsrik mat utan att behöva lägga ner för mycket tid på att handla och planera måltider. Därför är det praktiskt att veta att flera tjänster för hemleverans av matkassar finns tillgängliga även här. Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Norberg. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och din smak.

Upptäck hemleverans av matkassar i Norberg

Vi på matkassarna.se är glada att kunna hjälpa dig som bor i Norberg att hitta den perfekta matkassen. På vår sida kan du snabbt få en överblick över olika alternativ, deras betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du enkelt ska kunna göra ett välgrundat val som passar just din livsstil.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för vad du är villig att spendera på matkassen.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Kolla igenom antalet recept som ingår och se till att de passar era smakpreferenser.