Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Nordanstig

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Nordanstig

Nordanstig är en vacker kommun som ligger i Hälsinglands hjärta, omgiven av en storslagen natur med flera naturreservat. Kommunen sträcker sig från kust till skog och fjäll, och erbjuder därmed en härlig mångfald av aktiviteter och vyer. För de som bor i Nordanstig och vill förenkla sin vardag finns det nu trevliga alternativ för matinköp. Att få matkassen levererad direkt till dörren är en tjänst som blir alltmer populär. På vår hemsida matkassarna.se jämför vi leverantörer som erbjuder detta i just Nordanstig, som en händer-i-handske-service för er som vill spara både tid och energi.

Finn din matkasseleverantör

Välkommen till matkassarna.se! Här kan du enkelt hitta och jämföra olika typer av matkasseleverantörer som levererar just till Nordanstig. Oavsett om du är ute efter en kasse som fokuserar på vegetariska rätter, ekologiska val, eller något som passar hela familjen, kan du hos oss få en överblick. Vi presenterar viktig information som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuella rabattkoder så att du kan göra ett välgrundat val. Dessutom ser du vilka olika sorters matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips inför din beställning

Innan du beställer din matkasse, fundera på några viktiga saker. Först och främst, tänk på antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka ni vill ha. Sedan är det bra att sätta en budget för hur mycket ni vill spendera. Det är också klokt att titta på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tyckt. Slutligen, fundera på hur många olika recept per vecka ni önskar. Genom att tänka igenom dessa punkter blir det enklare att välja den matkasse som passar bäst för er i Nordanstig.