Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Norra Sorunda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Norra Sorunda

Norra Sorunda är en vacker del av Södertälje kommun, belägen i det natursköna landskapet Södermanland. Här kan invånarna njuta av lugnet som den omgivande naturen erbjuder, trots närheten till storstaden Stockholm. Att finna en matkasse med hemleverans i Norra Sorunda har aldrig varit enklare. På vår sida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder just denna service till området.

Finn din matkasseleverantör

På matkassarna.se är vi stolta över att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för dina behov. Vi har samlat en omfattande lista över leverantörer som erbjuder hemleverans till Norra Sorunda, komplett med betyg, utbud, priser, och leveransinformation. Dessutom kan du snabbt se priset per portion och tillgängliga rabattkoder för att göra ditt val ännu enklare. Vår lista hjälper dig att förstå de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder, från familjevänliga alternativ till specialkassar för olika dietbehov.

Tips innan du beställer

  • Fundera på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha levererat.
  • Sätt upp en budget så att matkassen passar din ekonomi.
  • Undersök företagets kundomdömen, till exempel deras betyg på Trustpilot.
  • Titta på antalet recept som ingår varje vecka för att säkerställa variation.

Oavsett om du är en familj som letar efter hjälp med veckans middagar, eller en enskild person som vill förenkla matlagningen och spara tid, kan vår tjänst på matkassarna.se vara den resurs du behöver. Besök oss för att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar dina behov och levereras direkt till din dörr i Norra Sorunda.