Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Norra Sorunda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Norra Sorunda

Norra Sorunda är en vacker del av Södertälje kommun, belägen i det natursköna landskapet Södermanland. Här kan invånarna njuta av lugnet som den omgivande naturen erbjuder, trots närheten till storstaden Stockholm. Att finna en matkasse med hemleverans i Norra Sorunda har aldrig varit enklare. På vår sida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder just denna service till området.

Finn din matkasseleverantör

På matkassarna.se är vi stolta över att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för dina behov. Vi har samlat en omfattande lista över leverantörer som erbjuder hemleverans till Norra Sorunda, komplett med betyg, utbud, priser, och leveransinformation. Dessutom kan du snabbt se priset per portion och tillgängliga rabattkoder för att göra ditt val ännu enklare. Vår lista hjälper dig att förstå de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder, från familjevänliga alternativ till specialkassar för olika dietbehov.

Tips innan du beställer

  • Fundera på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha levererat.
  • Sätt upp en budget så att matkassen passar din ekonomi.
  • Undersök företagets kundomdömen, till exempel deras betyg på Trustpilot.
  • Titta på antalet recept som ingår varje vecka för att säkerställa variation.

Oavsett om du är en familj som letar efter hjälp med veckans middagar, eller en enskild person som vill förenkla matlagningen och spara tid, kan vår tjänst på matkassarna.se vara den resurs du behöver. Besök oss för att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar dina behov och levereras direkt till din dörr i Norra Sorunda.