Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Norrby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Norrby

Norrby är en charmig del av Sverige med sina små hus och gröna ytor. Här bor människor som uppskattar närheten till både natur och stadens bekvämligheter. För de som bor i Norrby och letar efter ett enkelt sätt att få hem god och näringsrik mat, finns nu alternativet att beställa en matkasse med hemleverans. Detta är ett smidigt sätt att få veckans måltider planerade och levererade direkt till dörren utan att behöva lägga tid på att handla. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Norrby. Hos oss kan du enkelt se betyg, utforska utbudet, jämföra priser, kontrollera leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar leverantörerna erbjuder.

Att välja rätt matkasse

För att göra ditt val av matkasse lättare, har vi några tips på vad du bör tänka på innan beställning. För det första är det bra att veta hur många personer matkassen ska räcka till. Är ni en familj, ett par eller en ensamstående? Detta påverkar storleken på matkassen du bör välja. Sedan är det viktigt att fundera på hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla. De flesta tjänster erbjuder alternativ från ett fåtal middagar upp till hela veckans behov.

En annan viktig faktor är budgeten. Priserna varierar mellan olika leverantörer och det kan vara värt att jämföra priset per portion för att se vad som passar just din budget. Det kan också vara klokt att kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, titta på antalet recept som erbjuds och se till att de matchar era smakpreferenser och matlagningsvanor. Matkassarna.se ger dig en översikt så att du kan göra ett informerat val som passar just dina behov och förutsättningar.

Tillgängliga matkassealternativ i Norrby

  • Betyg: Läs vad andra kunder har sagt om leverantören.
  • Utbud: Upptäck mångfalden av matkassarna som erbjuds.
  • Priser: Hitta en matkasse som passar din budget.
  • Leverans: Se till att leverantören kan leverera till din adress i Norrby.
  • Pris per portion: Jämför kostnaden per måltid mellan olika leverantörer.
  • Aktuell rabattkod: Ta del av eventuella erbjudanden för att spara pengar.
  • Typer av matkassar: Välj mellan allt från vegetariskt till flexitarian, familjekassar och mycket mer.

På matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt sökande och ditt val så enkelt som möjligt. Utforska våra listor och hitta en matkasselösning som passar just dina behov och din livsstil i Norrby. Välkommen att hitta din nästa matkasse hos oss!