Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Norrby

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
 • 80 valbara recept per vecka
 • Ingen bindningstid
 • Lokala råvaror
 • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Norrby

Norrby är en charmig del av Sverige med sina små hus och gröna ytor. Här bor människor som uppskattar närheten till både natur och stadens bekvämligheter. För de som bor i Norrby och letar efter ett enkelt sätt att få hem god och näringsrik mat, finns nu alternativet att beställa en matkasse med hemleverans. Detta är ett smidigt sätt att få veckans måltider planerade och levererade direkt till dörren utan att behöva lägga tid på att handla. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Norrby. Hos oss kan du enkelt se betyg, utforska utbudet, jämföra priser, kontrollera leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar leverantörerna erbjuder.

Att välja rätt matkasse

För att göra ditt val av matkasse lättare, har vi några tips på vad du bör tänka på innan beställning. För det första är det bra att veta hur många personer matkassen ska räcka till. Är ni en familj, ett par eller en ensamstående? Detta påverkar storleken på matkassen du bör välja. Sedan är det viktigt att fundera på hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla. De flesta tjänster erbjuder alternativ från ett fåtal middagar upp till hela veckans behov.

En annan viktig faktor är budgeten. Priserna varierar mellan olika leverantörer och det kan vara värt att jämföra priset per portion för att se vad som passar just din budget. Det kan också vara klokt att kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, titta på antalet recept som erbjuds och se till att de matchar era smakpreferenser och matlagningsvanor. Matkassarna.se ger dig en översikt så att du kan göra ett informerat val som passar just dina behov och förutsättningar.

Tillgängliga matkassealternativ i Norrby

 • Betyg: Läs vad andra kunder har sagt om leverantören.
 • Utbud: Upptäck mångfalden av matkassarna som erbjuds.
 • Priser: Hitta en matkasse som passar din budget.
 • Leverans: Se till att leverantören kan leverera till din adress i Norrby.
 • Pris per portion: Jämför kostnaden per måltid mellan olika leverantörer.
 • Aktuell rabattkod: Ta del av eventuella erbjudanden för att spara pengar.
 • Typer av matkassar: Välj mellan allt från vegetariskt till flexitarian, familjekassar och mycket mer.

På matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt sökande och ditt val så enkelt som möjligt. Utforska våra listor och hitta en matkasselösning som passar just dina behov och din livsstil i Norrby. Välkommen att hitta din nästa matkasse hos oss!