Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Norrby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Norrby

Norrby är en charmig del av Sverige med sina små hus och gröna ytor. Här bor människor som uppskattar närheten till både natur och stadens bekvämligheter. För de som bor i Norrby och letar efter ett enkelt sätt att få hem god och näringsrik mat, finns nu alternativet att beställa en matkasse med hemleverans. Detta är ett smidigt sätt att få veckans måltider planerade och levererade direkt till dörren utan att behöva lägga tid på att handla. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Norrby. Hos oss kan du enkelt se betyg, utforska utbudet, jämföra priser, kontrollera leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar leverantörerna erbjuder.

Att välja rätt matkasse

För att göra ditt val av matkasse lättare, har vi några tips på vad du bör tänka på innan beställning. För det första är det bra att veta hur många personer matkassen ska räcka till. Är ni en familj, ett par eller en ensamstående? Detta påverkar storleken på matkassen du bör välja. Sedan är det viktigt att fundera på hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla. De flesta tjänster erbjuder alternativ från ett fåtal middagar upp till hela veckans behov.

En annan viktig faktor är budgeten. Priserna varierar mellan olika leverantörer och det kan vara värt att jämföra priset per portion för att se vad som passar just din budget. Det kan också vara klokt att kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, titta på antalet recept som erbjuds och se till att de matchar era smakpreferenser och matlagningsvanor. Matkassarna.se ger dig en översikt så att du kan göra ett informerat val som passar just dina behov och förutsättningar.

Tillgängliga matkassealternativ i Norrby

 • Betyg: Läs vad andra kunder har sagt om leverantören.
 • Utbud: Upptäck mångfalden av matkassarna som erbjuds.
 • Priser: Hitta en matkasse som passar din budget.
 • Leverans: Se till att leverantören kan leverera till din adress i Norrby.
 • Pris per portion: Jämför kostnaden per måltid mellan olika leverantörer.
 • Aktuell rabattkod: Ta del av eventuella erbjudanden för att spara pengar.
 • Typer av matkassar: Välj mellan allt från vegetariskt till flexitarian, familjekassar och mycket mer.

På matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt sökande och ditt val så enkelt som möjligt. Utforska våra listor och hitta en matkasselösning som passar just dina behov och din livsstil i Norrby. Välkommen att hitta din nästa matkasse hos oss!