Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Norrköping

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Norrköping

Norrköping, en stad full av liv och rörelse, erbjuder även möjligheten att göra din vardag enklare genom att välja hemleverans av matkassar. Med en rik historia som engagerande industristad och en naturlig skönhet med Motala ström som slingrar sig genom stadskärnan, utgör Norrköping en perfekt blandning mellan gammalt och nytt. För dig som bor här och vill spara tid, prioritera familjen eller kanske bara få ny inspiration till middagsbordet, finns nu flera bra val av matkasseföretag som levererar direkt till din dörr.

Matkassar i Norrköping med hemleverans

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta ett brett utbud av matkasseleverantörer som levererar i Norrköping. Oavsett om du bor vid Strömmen, i Ektorp eller vid Norrköpings flygplats, så kan du dra nytta av bekvämligheten med att få maten levererad hem. På vår sajt får du snabbt en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga. Det gör ditt val lättare och mer anpassat efter just dina behov och önskemål.

Att tänka på innan du beställer

Innan du slår till och beställer en matkasse, är det viktigt att fundera på ett par saker. Först och främst, tänk på hur många personer matkassen ska räcka till. Därefter, överväg hur många middagar i veckan du önskar att kassen ska innehålla. Det är också avgörande att hålla er budget i åtanke. För att säkerställa kvalitén, kan det vara bra att kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Slutligen, fundera över antal och sorters recept du föredrar. Vill du ha vegetariska alternativ, eller kanske inspiration från världens alla hörn? Genom att tänka igenom dessa punkter kan du göra ett val som passar just ditt hushållsbehov.