Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Norrköping

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Norrköping

Norrköping, en stad full av liv och rörelse, erbjuder även möjligheten att göra din vardag enklare genom att välja hemleverans av matkassar. Med en rik historia som engagerande industristad och en naturlig skönhet med Motala ström som slingrar sig genom stadskärnan, utgör Norrköping en perfekt blandning mellan gammalt och nytt. För dig som bor här och vill spara tid, prioritera familjen eller kanske bara få ny inspiration till middagsbordet, finns nu flera bra val av matkasseföretag som levererar direkt till din dörr.

Matkassar i Norrköping med hemleverans

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta ett brett utbud av matkasseleverantörer som levererar i Norrköping. Oavsett om du bor vid Strömmen, i Ektorp eller vid Norrköpings flygplats, så kan du dra nytta av bekvämligheten med att få maten levererad hem. På vår sajt får du snabbt en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga. Det gör ditt val lättare och mer anpassat efter just dina behov och önskemål.

Att tänka på innan du beställer

Innan du slår till och beställer en matkasse, är det viktigt att fundera på ett par saker. Först och främst, tänk på hur många personer matkassen ska räcka till. Därefter, överväg hur många middagar i veckan du önskar att kassen ska innehålla. Det är också avgörande att hålla er budget i åtanke. För att säkerställa kvalitén, kan det vara bra att kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Slutligen, fundera över antal och sorters recept du föredrar. Vill du ha vegetariska alternativ, eller kanske inspiration från världens alla hörn? Genom att tänka igenom dessa punkter kan du göra ett val som passar just ditt hushållsbehov.