Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Norrtälje

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Norrtälje

Norrtälje är en pittoresk småstad belägen i Roslagen med en färgstark historia och natursköna omgivningar. Staden erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär med närhet till både skärgård och landsbygd. I Norrtälje kan invånare och besökare njuta av charmiga butiker, lokala caféer och en vacker hamnpromenad. För de som bor här och längtar efter att förenkla vardagen, finns tjänster som matkasse med hemleverans – ett bekvämt sätt att få goda och näringsrika måltider direkt till dörren.

Finn din matkasse i Norrtälje

Här på matkassarna.se jämför vi olika leverantörer av matkassar som kan levereras direkt hem till dig i Norrtälje. Med några enkla klick kan du läsa om varje leverantörs utbud, se priser, och få information om hur de sköter leveransen. Vi ger dig också en överblick över betyg, antal recept per matkasse, pris per portion, samt eventuella aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, barnvänliga menyer eller matkassar för speciella dieter, kan du hitta en leverantör som passar just dina behov.

Tips inför beställning av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det bra att fundera på några saker. Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till och hur många middagar i veckan du vill ha den till. Det är också viktigt att ha en uppfattning om er budget och att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att säkerställa kvalitén. Ett annat tips är att se över antalet recept som matkassen innehåller – så att du får den variation och inspiration du önskar i ditt kök. Vår sajt erbjuder all denna information så att du kan göra det bästa valet för din vardag och smak.