Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Norrtälje

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Norrtälje

Norrtälje är en pittoresk småstad belägen i Roslagen med en färgstark historia och natursköna omgivningar. Staden erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär med närhet till både skärgård och landsbygd. I Norrtälje kan invånare och besökare njuta av charmiga butiker, lokala caféer och en vacker hamnpromenad. För de som bor här och längtar efter att förenkla vardagen, finns tjänster som matkasse med hemleverans – ett bekvämt sätt att få goda och näringsrika måltider direkt till dörren.

Finn din matkasse i Norrtälje

Här på matkassarna.se jämför vi olika leverantörer av matkassar som kan levereras direkt hem till dig i Norrtälje. Med några enkla klick kan du läsa om varje leverantörs utbud, se priser, och få information om hur de sköter leveransen. Vi ger dig också en överblick över betyg, antal recept per matkasse, pris per portion, samt eventuella aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, barnvänliga menyer eller matkassar för speciella dieter, kan du hitta en leverantör som passar just dina behov.

Tips inför beställning av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det bra att fundera på några saker. Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till och hur många middagar i veckan du vill ha den till. Det är också viktigt att ha en uppfattning om er budget och att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att säkerställa kvalitén. Ett annat tips är att se över antalet recept som matkassen innehåller – så att du får den variation och inspiration du önskar i ditt kök. Vår sajt erbjuder all denna information så att du kan göra det bästa valet för din vardag och smak.