Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Norsborg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Norsborg

Norsborg, beläget på den södra kanten av Stockholms län, är en plats med en rik historia och natur, där Mälarens blåa vatten möter grönskan från omgivande parker och naturområden. Här bor människor som uppskattar närheten till staden samtidigt som de vill njuta av lugn och ro. För de boende i Norsborg som vill förenkla sina vardagar finns det nu tjänster som levererar matkassar direkt till dörren. Det gör det bekvämt att planera måltider utan att behöva stå i kö i matbutiker. På vår hemsida matkassarna.se kan de som bor i Norsborg hitta en tjänst som passar just deras behov.

Välj rätt matkasse för dig

Vad är matkassarna.se? Jo, det är en tjänst som hjälper dig att jämföra olika matkasseleverantörer och hitta en som levererar till Norsborg. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion och aktuella rabattkoder. Du kan dessutom se vilka typer av matkassar som erbjuds, allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till varje vecka?
  • Budget: Finns det en specifik summa du tänkt att lägga på matkassen varje vecka?
  • Betyg: Kontrollera företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Se över hur många olika recept du önskar i din matkasse.

Att teckna en prenumeration på en matkasse kan alltså vara en stor lättnad i vardagen. Oavsett om du är en stor familj eller bor ensam, så finns det alternativ för alla. Vi på matkassarna.se hoppas att du hittar den tjänst som passar dig bäst och gör din matlagning både enklare och roligare!