Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Norsborg

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Norsborg

Norsborg, beläget på den södra kanten av Stockholms län, är en plats med en rik historia och natur, där Mälarens blåa vatten möter grönskan från omgivande parker och naturområden. Här bor människor som uppskattar närheten till staden samtidigt som de vill njuta av lugn och ro. För de boende i Norsborg som vill förenkla sina vardagar finns det nu tjänster som levererar matkassar direkt till dörren. Det gör det bekvämt att planera måltider utan att behöva stå i kö i matbutiker. På vår hemsida matkassarna.se kan de som bor i Norsborg hitta en tjänst som passar just deras behov.

Välj rätt matkasse för dig

Vad är matkassarna.se? Jo, det är en tjänst som hjälper dig att jämföra olika matkasseleverantörer och hitta en som levererar till Norsborg. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion och aktuella rabattkoder. Du kan dessutom se vilka typer av matkassar som erbjuds, allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till varje vecka?
  • Budget: Finns det en specifik summa du tänkt att lägga på matkassen varje vecka?
  • Betyg: Kontrollera företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Se över hur många olika recept du önskar i din matkasse.

Att teckna en prenumeration på en matkasse kan alltså vara en stor lättnad i vardagen. Oavsett om du är en stor familj eller bor ensam, så finns det alternativ för alla. Vi på matkassarna.se hoppas att du hittar den tjänst som passar dig bäst och gör din matlagning både enklare och roligare!