Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Norsjö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Norsjö

Norsjö är en charmig liten ort i Västerbottens län, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Med sina skogar och sjöar erbjuder Norsjö en idyllisk miljö för de som uppskattar friluftsliv och lugn och ro. Livet i Norsjö kan präglas av stillheten från småstadslivet, men det betyder inte att tillgången på moderna bekvämligheter saknas. För de som bor i Norsjö och önskar en enklare vardag finns det nämligen möjlighet att få matkassar levererade direkt till dörren, vilket förenklar veckoplaneringen och minskar tiden för förberedelse och inköp av matvaror. Matkassarna.se är tjänsten som hjälper dig att hitta rätt bland olika alternativ av matkassar med hemleverans till Norsjö. På vår webbplats kan du enkelt jämföra leverantörer baserat på vad som är viktigt för just dig; allt från betyg, utbud, priser och leveransalternativ till pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom får du en tydlig överblick över vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Att välja rätt matkasse för dig

Att beställa en matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Här är några enkla tips på saker att tänka på innan du väljer vilken matkasse som passar just ditt hushåll:

  • Storlek på hushållet: Tänk på antalet personer i ditt hushåll. Olika matkassar passar olika bra beroende på hur många ni är som ska äta.
  • Antal middagar: Hur många middagar vill du ha i din matkasse varje vecka? Det går oftast att välja allt från några få dagar upp till hela veckans middagar.
  • Budget: Hur mycket vill eller kan du spendera? Priset per portion och eventuella rabattkoder gör att du kan hitta en matkasse som passar din budget.
  • Leverantörens betyg: Kolla upp betygen på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om leverantören av matkassen.
  • Variation i recepten: Fundera på hur stor variation du önskar i din matlagning. Olika leverantörer erbjuder varierande antal nya recept varje vecka.

När du har en tydlig bild av dina behov är det enkelt att använda Matkassarna.se för att hitta en matkasse som passar just dig. Besök vår hemsida och upptäck ett bekvämt och smidigt sätt att skapa middagslösningar som berikar din vardag i Norsjö. Välkommen att jämföra och hitta din perfekta matkasse hos oss!