Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Nybro

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Nybro

Den charmiga småstaden Nybro ligger i hjärtat av Småland, känd för sin glashistoria och nära till naturens lugn. Människorna här värdesätter gemenskap och kvalitet i vardagen, vilket även återspeglas i deras matval. För de som bor i Nybro finns nu en bekväm möjlighet att få hemleverans av matkassar, vilket förenklar vardagspusslet. På matkassarna.se jämför vi alla matkasseleverantörer på den svenska marknaden och ger dig en direkt överblick över de som levererar rätt till din dörr i Nybro.

Upptäck din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se gör det enkelt för dig att hitta matkassealternativ som passar just dig och dina behov. Genom att bläddra i listan ovan kan du snabbt se viktig information som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Antal personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar: Bestäm hur många gånger i veckan du vill att matkassen ska räcka till.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera på maten varje vecka.
  • Företagets betyg: Läs recensioner och se vad andra kunder tycker genom att kontrollera betyget på Trustpilot.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept som ingår så att du får variation i din mathållning.

Att välja rätt matkasse kan innebära en stor förbättring i din vardag. Det sparar tid, kan ge dig nya matinspirationer och hjälper dig att äta hälsosamt. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att ta rätt beslut. Lycka till med att hitta din nya matkasse i Nybro!