Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Nybro

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Nybro

Den charmiga småstaden Nybro ligger i hjärtat av Småland, känd för sin glashistoria och nära till naturens lugn. Människorna här värdesätter gemenskap och kvalitet i vardagen, vilket även återspeglas i deras matval. För de som bor i Nybro finns nu en bekväm möjlighet att få hemleverans av matkassar, vilket förenklar vardagspusslet. På matkassarna.se jämför vi alla matkasseleverantörer på den svenska marknaden och ger dig en direkt överblick över de som levererar rätt till din dörr i Nybro.

Upptäck din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se gör det enkelt för dig att hitta matkassealternativ som passar just dig och dina behov. Genom att bläddra i listan ovan kan du snabbt se viktig information som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Antal personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar: Bestäm hur många gånger i veckan du vill att matkassen ska räcka till.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera på maten varje vecka.
  • Företagets betyg: Läs recensioner och se vad andra kunder tycker genom att kontrollera betyget på Trustpilot.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept som ingår så att du får variation i din mathållning.

Att välja rätt matkasse kan innebära en stor förbättring i din vardag. Det sparar tid, kan ge dig nya matinspirationer och hjälper dig att äta hälsosamt. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att ta rätt beslut. Lycka till med att hitta din nya matkasse i Nybro!