Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Nybrostrand

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Nybrostrand

Välkommen till Nybrostrand – en idyllisk del av Sverige där vågorna kluckar mot den vackra strandäng och där småstadscharmen verkligen ligger i luften. I detta lugna bostadsområde kan invånarna nu njuta av den moderna bekvämligheten med hemleverans av matkassar. Tänk dig att utan krångel få hela veckans middagslösningar levererade direkt till dörren. För invånare i Nybrostrand erbjuder vi på matkassarna.se en enkel tjänst för att jämföra olika matkasseleverantörer som kan förgylla din vardag med god och varierad mat.

få en överblick över matkasseleverantörer

På vår sida, matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dig. Vi hjälper dig att få en snabb överblick över betyg, utbud, priser, leveranssätt, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av olika leverantörer. Allt för att du ska kunna göra det bästa valet för din middag i Nybrostrand.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Hur många är ni som ska äta? Välj en matkasse anpassad för rätt antal personer.
  • Middagar per vecka: Önskar ni att få alla veckans middagar eller bara några stycken? Det finns alternativ för olika behov.
  • Budget: Hur mycket vill och kan ni spendera? Det finns matkassar i olika prisklasser.
  • Trustpilot-betyg: Kolla hur andra har upplevt tjänsten. Ett högt betyg kan vara ett tecken på kvalitet och god service.
  • Antal recept: Vill ni ha variation i köket? Se till att matkassen kommer med flera olika recept.

Vi på matkassarna.se finns här för att hjälpa dig att upptäcka bekvämligheten och glädjen med en matkasse i Nybrostrand. Glöm inte att njuta av livet och de goda middagarna tillsammans med familj och vänner. Välj den matkasse som bäst passar just ditt kök och din smak. God middag!