Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Nybrostrand

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Nybrostrand

Välkommen till Nybrostrand – en idyllisk del av Sverige där vågorna kluckar mot den vackra strandäng och där småstadscharmen verkligen ligger i luften. I detta lugna bostadsområde kan invånarna nu njuta av den moderna bekvämligheten med hemleverans av matkassar. Tänk dig att utan krångel få hela veckans middagslösningar levererade direkt till dörren. För invånare i Nybrostrand erbjuder vi på matkassarna.se en enkel tjänst för att jämföra olika matkasseleverantörer som kan förgylla din vardag med god och varierad mat.

få en överblick över matkasseleverantörer

På vår sida, matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dig. Vi hjälper dig att få en snabb överblick över betyg, utbud, priser, leveranssätt, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av olika leverantörer. Allt för att du ska kunna göra det bästa valet för din middag i Nybrostrand.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Hur många är ni som ska äta? Välj en matkasse anpassad för rätt antal personer.
  • Middagar per vecka: Önskar ni att få alla veckans middagar eller bara några stycken? Det finns alternativ för olika behov.
  • Budget: Hur mycket vill och kan ni spendera? Det finns matkassar i olika prisklasser.
  • Trustpilot-betyg: Kolla hur andra har upplevt tjänsten. Ett högt betyg kan vara ett tecken på kvalitet och god service.
  • Antal recept: Vill ni ha variation i köket? Se till att matkassen kommer med flera olika recept.

Vi på matkassarna.se finns här för att hjälpa dig att upptäcka bekvämligheten och glädjen med en matkasse i Nybrostrand. Glöm inte att njuta av livet och de goda middagarna tillsammans med familj och vänner. Välj den matkasse som bäst passar just ditt kök och din smak. God middag!