Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Nygård

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Nygård

Vackra Nygård, känt för sina lummiga omgivningar och trevliga atmosfär, är en plats där det dagliga livet kan förenklas med moderna bekvämligheter som matkasseleveranser direkt hem till dörren. För dem som bor i Nygård erbjuder vi på matkassarna.se en lättanvänd tjänst där ni kan jämföra olika leverantörer av matkassar. Oavsett om du lever ett hektiskt liv eller bara vill ha mer tid att njuta av Nygårds småstadskänsla, så kan en matkasse göra vardagen både enklare och godare.

Välja rätt matkasse i Nygård

På matkassarna.se förstår vi att varje hushåll är unikt. Därför har vi gjort det enkelt för dig att hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov. Bläddra igenom listan ovan för att hitta viktig information om leverantörernas betyg, sortiment, priser, leveranstider, kostnad per portion, eventuella rabattkoder, och vilka typer av matkassar de erbjuder. Vårt mål är att du ska kunna göra ett informerat val och få matkassar som berikar din måltidstid.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan ibland kännas som en djungel. Här är några tips för att hjälpa dig på vägen:

  • Fundera på antalet personer i ert hushåll och välj en matkasse som matchar era behov.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan. Finns det kassar för varje dag eller kanske bara för arbetets dagar?
  • Se över er budget. Det finns matkassar för olika plånböcker.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antal recept per vecka kan variera, så bestäm hur stor variation ni önskar.

Matkassar är mer än bara mat; de är en bekväm lösning för att spara tid, inspireras och upptäcka nya smaker. Ta första steget mot en enklare vardag och börja utforska dina alternativ på matkassarna.se idag!