Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Nygård

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Nygård

Vackra Nygård, känt för sina lummiga omgivningar och trevliga atmosfär, är en plats där det dagliga livet kan förenklas med moderna bekvämligheter som matkasseleveranser direkt hem till dörren. För dem som bor i Nygård erbjuder vi på matkassarna.se en lättanvänd tjänst där ni kan jämföra olika leverantörer av matkassar. Oavsett om du lever ett hektiskt liv eller bara vill ha mer tid att njuta av Nygårds småstadskänsla, så kan en matkasse göra vardagen både enklare och godare.

Välja rätt matkasse i Nygård

På matkassarna.se förstår vi att varje hushåll är unikt. Därför har vi gjort det enkelt för dig att hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov. Bläddra igenom listan ovan för att hitta viktig information om leverantörernas betyg, sortiment, priser, leveranstider, kostnad per portion, eventuella rabattkoder, och vilka typer av matkassar de erbjuder. Vårt mål är att du ska kunna göra ett informerat val och få matkassar som berikar din måltidstid.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan ibland kännas som en djungel. Här är några tips för att hjälpa dig på vägen:

  • Fundera på antalet personer i ert hushåll och välj en matkasse som matchar era behov.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan. Finns det kassar för varje dag eller kanske bara för arbetets dagar?
  • Se över er budget. Det finns matkassar för olika plånböcker.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antal recept per vecka kan variera, så bestäm hur stor variation ni önskar.

Matkassar är mer än bara mat; de är en bekväm lösning för att spara tid, inspireras och upptäcka nya smaker. Ta första steget mot en enklare vardag och börja utforska dina alternativ på matkassarna.se idag!