Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Nyhamnsläge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Nyhamnsläge

Nyhamnsläge, en pittoresk liten fiskeby belägen vid den skånska kusten, erbjuder en lugn och charmig atmosfär som är perfekt för de som uppskattar naturens skönhet och en avslappnad livsstil. Med dess närhet till havet och den vackra naturen runtomkring är Nyhamnsläge en fantastisk plats att bo och leva på. För invånarna i denna idylliska by, finns nu en enkel lösning att äta gott och varierat utan att behöva lägga tid på planering och inköp. Genom matkassarna.se, kan du smidigt hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till dörren i Nyhamnsläge.

Välkommen till matkassarna.se

På vår hemsida matkassarna.se, kan du jämföra olika matkasseleverantörer som leverar till Nyhamnsläge. Det är enkelt att få överblick över betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Du ser också pris per portion och kan ta del av aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska rätter, familjevänliga matkassar eller kanske något för en särskild diet, hittar du vad du behöver hos oss.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på följande saker för att göra ditt val så passande som möjligt:

  • Bestäm antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Fundera över hur många middagar i veckan ni önskar ha i matkassen.
  • Ha en tydlig budget för att veta vad ni kan spendera.
  • Kolla upp matkasseleverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår.

Genom att använda dessa tips kan du enkelt anpassa ditt val av matkasse så att det passar just din familjs behov och gör middagarna både enklare och roligare. Besök oss på matkassarna.se och börja din resa mot smidigare måltider idag!