Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Nyhamnsläge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Nyhamnsläge

Nyhamnsläge, en pittoresk liten fiskeby belägen vid den skånska kusten, erbjuder en lugn och charmig atmosfär som är perfekt för de som uppskattar naturens skönhet och en avslappnad livsstil. Med dess närhet till havet och den vackra naturen runtomkring är Nyhamnsläge en fantastisk plats att bo och leva på. För invånarna i denna idylliska by, finns nu en enkel lösning att äta gott och varierat utan att behöva lägga tid på planering och inköp. Genom matkassarna.se, kan du smidigt hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till dörren i Nyhamnsläge.

Välkommen till matkassarna.se

På vår hemsida matkassarna.se, kan du jämföra olika matkasseleverantörer som leverar till Nyhamnsläge. Det är enkelt att få överblick över betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Du ser också pris per portion och kan ta del av aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska rätter, familjevänliga matkassar eller kanske något för en särskild diet, hittar du vad du behöver hos oss.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på följande saker för att göra ditt val så passande som möjligt:

  • Bestäm antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Fundera över hur många middagar i veckan ni önskar ha i matkassen.
  • Ha en tydlig budget för att veta vad ni kan spendera.
  • Kolla upp matkasseleverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår.

Genom att använda dessa tips kan du enkelt anpassa ditt val av matkasse så att det passar just din familjs behov och gör middagarna både enklare och roligare. Besök oss på matkassarna.se och börja din resa mot smidigare måltider idag!