Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Nyköping

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Nyköping

Nyköping är en vacker stad som ligger vid kusten i Södermanland och är känd för sina historiska byggnader, sin natursköna miljö längs Nyköpingsån och sitt rika kulturliv. Staden erbjuder en lugn och härlig atmosfär och är också hem till Skavsta flygplats, vilken gör den lättillgänglig för besökare. Nu kan du som bor i Nyköping enkelt få matkassar levererade direkt till din dörr. Genom att besöka vår webbsida matkassarna.se kan du hitta olika leverantörer som erbjuder denna bekväma tjänst i Nyköping. Vi hjälper dig att jämföra pris, utbud, och leveransalternativ, så att du kan göra det bästa valet för din vardag och smak.

Lätt att hitta rätt matkasse

På matkassarna.se presenterar vi en tydlig och användarvänlig överblick där du som är på jakt efter en matkasse med hemleverans kan jämföra olika alternativ. Vare sig du letar efter klassiska matkassar, vegetariska alternativ eller specialkost så hittar du enkelt det du söker. Varje leverantör har fått ett betyg, och du kan se vilka rätter som ingår i kassen, priset per portion, leveranstider och om det finns någon aktuell rabattkod att använda sig av. Att hitta den perfekta matkassen i Nyköping har aldrig varit enklare!

Tips innan du beställer

  • Välj matkasse efter hur många ni är i hushållet.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser för.
  • Sätt en budget för din matkasse för att hålla måltidskostnaderna under kontroll.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept och variationen som matkassen erbjuder för att möta din familjs behov.

Att välja rätt matkasse är både en fråga om smak och praktikalitet. Vi på matkassarna.se finns här för att göra ditt val lite enklare. Med bara några klick kan du jämföra de olika matkassealternativen och hitta en som passar just din livsstil i Nyköping. Välkommen att utforska dina matkassealternativ med oss!