Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Nyköping

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Nyköping

Nyköping är en vacker stad som ligger vid kusten i Södermanland och är känd för sina historiska byggnader, sin natursköna miljö längs Nyköpingsån och sitt rika kulturliv. Staden erbjuder en lugn och härlig atmosfär och är också hem till Skavsta flygplats, vilken gör den lättillgänglig för besökare. Nu kan du som bor i Nyköping enkelt få matkassar levererade direkt till din dörr. Genom att besöka vår webbsida matkassarna.se kan du hitta olika leverantörer som erbjuder denna bekväma tjänst i Nyköping. Vi hjälper dig att jämföra pris, utbud, och leveransalternativ, så att du kan göra det bästa valet för din vardag och smak.

Lätt att hitta rätt matkasse

På matkassarna.se presenterar vi en tydlig och användarvänlig överblick där du som är på jakt efter en matkasse med hemleverans kan jämföra olika alternativ. Vare sig du letar efter klassiska matkassar, vegetariska alternativ eller specialkost så hittar du enkelt det du söker. Varje leverantör har fått ett betyg, och du kan se vilka rätter som ingår i kassen, priset per portion, leveranstider och om det finns någon aktuell rabattkod att använda sig av. Att hitta den perfekta matkassen i Nyköping har aldrig varit enklare!

Tips innan du beställer

  • Välj matkasse efter hur många ni är i hushållet.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser för.
  • Sätt en budget för din matkasse för att hålla måltidskostnaderna under kontroll.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept och variationen som matkassen erbjuder för att möta din familjs behov.

Att välja rätt matkasse är både en fråga om smak och praktikalitet. Vi på matkassarna.se finns här för att göra ditt val lite enklare. Med bara några klick kan du jämföra de olika matkassealternativen och hitta en som passar just din livsstil i Nyköping. Välkommen att utforska dina matkassealternativ med oss!