Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Nykvarn

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Nykvarn

Nykvarn är en liten men charmig ort i Södermanland med cirka 7 000 invånare. Staden är känd för sin vackra natur och pittoreska omgivningar, vilket inkluderar sjön Yngern och det anrika Nykvarns slott. Här lever invånarna ett lugnt liv med närhet till både grönska och Stockholm, som ligger en kort tågresa bort. För den som bor i Nykvarn och är på jakt efter en enklare vardag, erbjuder nu flera tjänster hemleverans av matkassar. Det är ett bekvämt sätt att få god och näringsrik mat direkt hem till dörren utan att behöva planera och handla själv.

Beställ matkasse med hemleverans i Nykvarn

Letar du efter en matkasse-tjänst som levererar till ditt hem i Nykvarn? På matkassarna.se har vi samlat och jämfört olika leverantörer som erbjuder just denna service! Här kan du enkelt få en överblick över olika matkassealternativ, med information om betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och eventuella rabatter. Du kan även se vilka typer av matkassar som leverantören erbjuder, vare sig det handlar om en kasse för familjen, vegetariska alternativ eller snabblagade middagar.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni behöver ingredienser till.
  • Sätt en budget för din matkasse och jämför olika leverantörers priser per måltid.
  • Kolla upp företagets Trustpilot-betyg för att se vad tidigare kunder tycker.
  • Se över antalet recept som ingår per vecka och om variationen passar er smak.

Att välja en matkasse är inte bara en fråga om bekvämlighet, utan också ett sätt att upptäcka nya smaker och måltidsidéer. Dessutom kan det vara ett steg mot en mer hållbar livsstil eftersom många kassar fokuserar på säsongens råvaror och minskar matsvinn. Tänk på att välja en matkasse som passar just din livsstil och kulinariska behov. Vidare kan du på matkassarna.se jämföra och hitta den perfekta matkassen för ditt hem i Nykvarn. Lycka till!