Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Nymölla

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Nymölla

Nymölla är en liten, charmig ort i Skåne län, känd för sitt pappersbruk och den vackra naturen som omger byn. Med sin närhet till vatten, skog och grönska är det en idyllisk plats för dem som uppskattar lugn och ro. Att leva i Nymölla betyder även att man har möjlighet att dra nytta av de tjänster som storstäderna erbjuder, tack vare närheten till större orter såsom Kristianstad. För de boende i Nymölla som uppskattar bekvämlighet och kvalitet, finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren.

Välj rätt matkasse till ditt hem i Nymölla

På våran hemsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Nymölla. Vi hjälper dig att hitta all nödvändig information så att du kan göra ett välgrundat val. Se en lista med leverantörer inklusive användbar information som betyg, utbud, priser, leveranstider, priser per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm dig för hur många middagar du vill ha ingredienser för varje vecka.
  • Utgå från er budget när du väljer matkasse.
  • Kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antal recept och menyns variation som följer med matkassen.

Vi på matkassarna.se hoppas att du hittar en matkasse som passar just dina behov och gör din vardag i Nymölla både enklare och roligare. Titta igenom våra listor och börja din resa mot enklare och godare middagar redan idag!