Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Nynäshamn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Nynäshamn

Nynäshamn är en charmig kuststad söder om Stockholm, känd för sin vackra skärgård, sin färjeterminal som förbinder Sverige med Gotland och sin livliga hamn. Här kan du njuta av havets närhet, fina badplatser och mysiga fiskrestauranger som serverar lokal fångst. För dig som bor i Nynäshamn och vill ha en bekvämare vardag finns nu även möjligheten att få matkassar levererade direkt till din dörr. På vår sida matkassarna.se har vi samlat alla matkasseleverantörer som levererar till Nynäshamn, så att du enkelt kan hitta en tjänst som passar dina behov.

Hitta din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den matkasse som passar just dig och din familj. Vill du ha variation i din matlagning utan att behöva lägga tid på att planera och handla? Då kan en matkasse vara rätt val för dig. På vår sida kan du jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar du vill ha i veckan.
  • Sätt en budget för vad du är villig att spendera på din matkasse.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet olika recept som ingår för att få den variation du önskar.